Валентина Шаповал
Редактор Україна Сьогодні
Додалося кілька нових пунктів для безпечного перебування у закладах громадського харчування
В Україні оновили правила безпечного перебування у закладах громадського харчування. Раніше було достатньо, якщо у працівників та відвідувачів є сертифікати про вакцинацію, негативний результат тесту або підтвердження одужання від COVID-19. Зараз додалося ще кілька пунктів.
Про це повідомляє Коронавірус_інфо.
Додаткові правила для працівників:
використання засобів індивідуального захисту;
ретельне миття рук з милом або обробка антисептиком після кожного зняття та надягання нових засобів індивідуального захисту;
регулярне миття рук. Не рідше ніж раз на три години;
не торкатися обличчя руками;
утримання від контакту з людьми, які мають симптоми респіраторних захворювань;
самоізоляція, якщо є симптоми респіраторних захворювань;
перевірка COVID-документів у відвідувачів
Правила для відвідувачів:
обробка рук антисептиком перед входом до закладу;
показувати COVID-документи працівникам закладу;
пересування по закладу у засобах індивідуального захисту;
дотримання фізичної дистанції.