На даний момент 142 гостей на сайті

Використання пальмової олії у виробництві харчових продуктів заборонять

e-mail Друк PDF

15 травня прийнято за основу проект Закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо заборони використання пальмової олії у виробництві харчових продуктів"

У вівторок, 15 травня, за прийняття за основу законопроекту №3871 проголосували 233 депутати. Про це повідомила прес-служба ВРУ.

Законопроектом пропонується внести до КУпАП, а також до Законів України «Про молоко та молочні продукти» та «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». А саме:

1) встановити адміністративну відповідальність за виробництво, введення в обіг або реалізацію «харчових продуктів з вмістом пальмової олії» (від 20 до 100 н.м.д.г., 340 - 1700 грн);

2) заборонити використання пальмової олії у виробництві традиційних молочних продуктів та інших харчових продуктах, вироблених в Україні.

Джерело: Верховна Рада України

Додати коментар


Захисний код
Оновити

+38 (0512) 58-15-19, +38 (0512) 58-31-16, +38(0512) 71-71-77 ednanya_com@mail.ru