На даний момент 148 гостей на сайті

Семінар на тему: Вимоги закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів»

e-mail Друк PDF

ПРОГРАМА СЕМІНАРУ:

1. Зміни у харчовому законодавстві України та гармонізація його з європейським.

2. Закон України  №2639-VIII від 06.12.2018 «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

Доповідач: начальник Управління з безпечності харчової продукції та ветеринарної медицини ГУ Держпродспоживслужби в

Миколаївській області Дергач І.  Е.

3. Взаємозв’язок законів України з ЗУ «Про інформацію споживачам щодо харчових продуктів.

4. Сфери застосування закону №2639-VIII,  на що треба звернути увагу.

5. Особливості новацій в законі.

6 Перевірки суб’єктів господарювання Держпродспоживслужбою.

7.  Відповідальність за невиконання вимог Закону.

Доповідач: Експерт-консультант  МОПО «Єднання»

Ануфрієва Н. Б.

Дата проведення: 31.10.2019, поч. 14.00. Місце проведення: проспект Центральний, 288 (2 поверх, актовий зал., Держпродспоживслужба).

Останнє оновлення ( Середа, 30 жовтня 2019, 09:10 )

Додати коментар


Захисний код
Оновити

+38 (0512) 58-15-19, +38 (0512) 58-31-16, +38(0512) 71-71-77 ednanya_com@mail.ru