На даний момент 83 гостей на сайті

Детально вивчаємо НАССР

e-mail Друк PDF

Третього липня 2019 року в профспілці відбулися практичні заняття з питань впровадження  системи безпечності харчової продукції НАССР  з підприємцями – суб’єктами господарської діяльності, що займаються діяльністю у сфері виробництва, реалізації харчової продукції та  ресторанного господарства. Були розглянуті  методи впровадження системи НАССР, необхідні практичні дії підприємства, налагодження системної роботи щодо забезпечення безпечності харчової  продукції.

Два підприємства, розуміючи необхідність дотримання вимог чинного законодавства, заключили договір на проведення робіт з впровадження системи НАССР.

Практичні заняття будуть проводитись регулярно, щонеділі,  для більш детального ознайомлення з перевагами впровадження системи безпеки.

Слідкуйте за графіком проведення занять.

Останнє оновлення ( Понеділок, 08 липня 2019, 09:16 )

Додати коментар


Захисний код
Оновити

+38 (0512) 58-15-19, +38 (0512) 58-31-16, +38(0512) 71-71-77 ednanya_com@mail.ru